hemmaonsdag

i onsdags jobbade jag hemifrån. men. vad hände under tiden jag inte satt vid datorn och jobbade undrar ni? lugn bara lugn.

kl 7 var det en halvtimme yoga. sen kaffe och soygurt med havrefras. sen en gå till jobbet-promenix med johan. gick i vitabergsparken och jag fotade allt  med mobilen för det var så vackert. så varmt och så tulpanigt och genomskinligt ljusgrönt bladigt på trädena.

 väl tillbaka: nisse sökte sig till en morgonsolplätt

 ser inte jätteskönt ut men en tager kanske vad en haver om en är soldyrkare

och jag började med att klippa av blommorna och sätta i vas för jag var rätt så säker på att annars skulle pelargonen snart knäckas av sin egen vikt

 och band upp mot en pinne. älskar dessa blommor. som neon är de. pelargonen är från en stickling från min farmors gamla släkting som jag ärvde när hon gått bort. det var just innan jag flyttade hemifrån. och den klarar mina ogröna fingrar. blommar gång på gång. så måste vara en riktig fighter

 jag satt vid köksbordet på förmiddagen. hade utsikt mot gurkorna och krassen som kämpar på. snart ska de ut krassena. ska bara fixa en blomlåda först

 jag och jorken värmde dan dan-nudel-rester till lunch och åt på balkongen. då plingade brevbärarn på dörren och sträckte över paket. SPLENDOR! månadens bokklubbsbok. så taggad på denna.

 en lunchpromenad senare så var ett till paket uthämtat. från: ni ser var

 innehållandes: ett set!!! somrigt va. och som både blir fina tillsammans och enskilt. shortsen fina till en t ex vit skjorta eller tischa och skjortan fin till vad som helst som nederdel. perfekt

 jobbade vidare från köksbordet tills det blev sol på balkongen och då satte jag mig där istället. på eftermiddagen var det mindre form att göra och mer strukturera innehåll/göra disposition/skriva (håller på med en grafisk manual). det kan en göra i solen från balkongen.

halv fem förklarade jag arbetsdagen avslutad. snabbsådde vallmopion (ett impulsköp från morgonprommisen till coop) och skrev: det är sol kommer ni snart

 och när aw-gänget kommit hade solen gått i moln 🙂

men det gjorde inget en liten stund kunde vi sitta ute ändå. hebbe och jag och johan

och erik och madde

 taxmamman och taxpappan

och taxskeptikern

det var det. värmde rester på köttfärssås till middag och bloggade och såg sista av de sex första avsnitten av normal peopleen hemmaonsdag i början på maj

11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *