långhelgen

det var en långhelg förra helgen. jag tycker dock att det känns som att jag är ledig hela tiden? men johan (som ser att jag jobbar haha) sa att det är nog för att jag tidigare sett konceptet att jobba som att någon bestämmer över mig. nu är det ju jag själv som gör det. nåväl ledigt var det. på riktigt. var mest hemma. träffade familj å grannar. men ändå. kanske kan va kul det med:

 det var första maj. johan skrapade dörr med flagig färg. jag sydde. vi håller hårt i könsrollerna i vårt hem. och nisse själpte till. la sig på tyget när jag skulle klippa. attackerade knappnålar. osv.

och tyckte det blev bra kuddfodral också

första maj-johan. handlade goa grejer

 och hade en date night hemma. googlade drink with sparkling wine och tog den konstigaste. blev denna: sockerbit + några droppar angostura bitter + lite konjak + toppa med prosecco. blev gott faktiskt! angostura är min finaste spritflarra så är glad varje gång det ingår och jag får anledning att ta fram dem

till fördrink ingår alltid yatzy hos oss. som ni kan se gick det mycket bra för mig. så bra att vi spelade en omgång till där jag fick SLÅ ÅT JOHAN haha. då blev det jämnare. jag måste ha helt sjuka tärningshänder

 sen åt vi mozza och tomat

 och risotto!

johan gjorde espresso så till efterrätt: affogato

 mer ledigt. det var lördag men en trodde det var söndag. gick och gå och gången

stå vid överblommade körsbärsträd

 vänta på vår tur. noggrannt vid linjen. sen ätit kajsa på kajens goda tunnbrörulle med chorizo och mos ooch cole slaw och surkål i. stark senap

hänger på balkongen så ofta det går. vi är så himla bra på att vara balkongägare!!! som vi förutspådde de sex åren utan då vi var extremt avundsjuka och bittra för alla som hade men aldrig verkade använda sina hehe

 vi åt grillat med johans föräldrar

krossad busskur som alltid i tuna innan vi skulle hem

 och vidare på vägen hem på katarinavägen. en liten strimma ljus kvar av dagen

innan nästa. då blev det fattiga riddare med glass som var kvar från affogaton. får en äta sån frukost som vuxen? får väl göra vad en vill då

sen gick vi en lång promenad till. till kvarnholmen. vad otroligt fint det är i bostadsområdet vid tre kronors väg. där skulle en bo och ha sin lilla trädgård

 hemma fick jag äran att äta kantbiten på kanelbullsrullen. så god den är. värt bubblet och jäst mage efter

johan bakade helt sjukt goda bullar. här är innan gräddning dårå men efter så toppade han även alltihopa med frosting. blev så saftiga när de gjordes i samma form

nisse hoppades få. hon fick frosting av mig

på kvällen gick vi över med en öppnad vinflaska till grannarna och klappade på hebbe

   fick middag av madde och erik <3

och sen var liksom långa långa långhelgen slut

med mina gals. puss

14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *