lupinerna & jag

bilderna är ifrån i söndags. vi kom till landet vid lunch och efter den med farmor och farfar och pappa (avstånd hållet såklart) så gick jag och johan och plockade lupiner. han höll fånget åt mig när jag jobbade på en liten bukett till f & f. jag tänkte att det inte finns en endaste liten växt som jag inte känner igen här. jag kan inte alla namn men jag kan deras blad och kronblad och jag vet vilka de kommer gul växtsaft ur stjälkarna från när en plockar dem. det är 22 år av blomplockningsstudier i mycket begränsat geografiskt område.

i dag är jag full av sömnbrist. sover alltid oroligt innan jag ska till tandläkaren. och särskilt när det är ljust. och särskilt när jag ska dit tidigt. och särskilt när jag.

två av visdomständerna måste bort. helst in med en titantand också (fylla hålet där jag fick dra ut den trasiga i somras).

hoppas firman går bra i höst.

senaste veckan har varit skör. tårar har gråtits bråk har bråkats försoningar har skett. känslor har känts. stöd har fåtts. vila också. sol också.

jag har nya skor. ”är de jag?” frågar jag. alla jag har frågat är enhälligt enade och svarar jakande. det är bara jag som inte vet

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *