brillor bågar glajjor brickor: jag har nya

klipphängare utan fokus

tada!

samma färg som mina gamla trasiga (rip)

men fyrkantiga istället för runda. känns som en uppdaterad lite äldre kanske lite mer uppstyrd version av mig själv.

tycker om dem och det har gått väldigt snabbt att vänja sig vid nya. en okänd person kom fram när jag bar dem första gången i går och komplimerade och undrade var de var ifrån så jag tänker att det är ett gott betyg. de är av märket oscar magnusson och köpta på hultins optik på renstiernas gata (de som jobbar där så snälla och rara!!!).

nu behöver jag bara klippa bort det risiga håret för ultimat höstkänsla med ny look. är lite sugen på något drastiskt (tänk om en vågar nåt sånt här?) men är också en ett vanedjur så vi får se hur det blir med det

nu fåre va nog med självporträtt. hejdå

7 kommentarer
 • Yrsa

  hallååååå så fina! var ett snöre ifrån att köpa dem i våras men bangade och bra var det för det var äkta sarabrillor! puss!

 • Flora Wiström

  10 av 10 saran

 • Emina

  Jättefina brillor! Igår var jag inne på min Pinterest och där hade jag visst pinnat en bild på dig när du hade page – det tycker jag du ska ha igen, det var så snyggt! Eller du är ju fin i alls såklart men du vet. 🙂

 • Josefin

  WOW <3

 • Ylva

  Ah så fin frisyr tror du har rätt svall för den <3 men jag är också vanedjur och vet inte om jag skulle våga även om jag skulle ha haft rätt hårtyp. Kanske just därför en ska. Bågarna passar superbra iaf!

 • annika

  fin och gullig

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *