flugsvamp

en färgglad mat efter att jag och jorken gått lös på bondens marknad. eldost rostade rotsaker och kål. picklad rödbeta och stekt majs och stuvad mangold. och god sallad. och en klick färdig-bea

välkomstkommitén när en kommer hem

en söndagmorgonsselfie bara. när annars ska en få visa upp sin fina pyjamasskjorta?

flora hade födelsedag en söndag och vi har ju måndagsfrukost på kontoret på måndagar! så jag köpte kiwibär alltså väldigt små kiwi. nåt spex ska det vara. johan bakade ett fint valnötsbröd

sen åt vi lunch på babel bazaar. här äter hon en filodegscigarill

en kläder en morgon. manchesterjacka med bananpin + gammal blus som jag nyligen fräschade upp med att färga i maskin + en secondhandkjol

blev valnötsbröd till frukost hela veckan. två skivor med chevrette och krusbärsmarmelad tack

johan tog med sticklingar hemifrån till sitt kontor. väldigt gullig syn

SOLLUNCH ute. sommar i september

jag och johan hade en väldigt kort vana att gå en morgonprommis här för några veckor sen. stötte på simon och nelson som var på sin morgonpromenad flera gånger. den kramgoaste hunden SOM FINNS <3

finns en lite kramgo katt också. mina sambos!!!

en lördag käkade jag johan sophie och carl på doma! det var alldeles utmärkt. och jag fick rabarbermargharita i ett superfint glas. efteråt blev det spel och gt hemma hos dem en helt klassisk kombo

en till kläder! flora sa denna vecka har du vit blå röd vecka för detta var bara en klädsel i den färgskalan av fler

har varit ute i skogen också. på värmdö med johans morfar.

vi letade svamp men hittade nästan inga.

fikade på det gamla duschdraperiet på en höjd med fin utsikt dock.

och gick där det inte fanns stigar

röd sak som är fin i skogen ett

röd sak som är fin i skogen 2

det var härligt.

i söndags gick jag och alex på bokmässeevent på biorio! hängde med hanna och lyssnade på digitala bokmässepunkter på bioduk som varvades med samtal i salongen. det bästa var när signe svensson pratade med annika norlin & wanda bendjelloul som var på plats. jag älskade annikas novellsamling jag ser allt du gör  och blev oerhört peppad på att läsa wandas roman dalenglitter. 

ute och gått med johan har jag vart

obs! missa inte! utomhus! nu! fint! orange! guld! och grönt

nisse testade sina vinterkläder (som johans mamma stickade för ett par år sen). inte amused men för gullig för att låta bli

och jag har sytt! för första gången på länge. ska bli något av ett gäng snusnäsdukar som var andrasortering.

i går var en så oerhört måndagig måndag. en sån när jag försov mig och tog fel tid på möte (åt rätt håll som tur var). men! glimt finns. en kort stund i solen med yrsa och flora till exempel

mycket jobb & johan bara »ska vi göra nått snabbt enkelt bara koka pasta och steka svamp«. kommer hem och så håller han på att sätta en pastadeg. helt i linje med hans karaktär <3

jag behövde inte göra något jobbigt fick bara veva sista vändan när tagiatellen skärs som play-dooh så det var väldigt tillfredsställande. annat väldigt tillfredsställande: att nabbe nickade in ett mål för aik på övertid!!!!

har även vikt snusnäsdukarna

& lindat in i papper

och fäst med sticker. innan de lades på lådan!

vad roligt det var att ha webshop. att ni ville köpa? jag går och nojar att ingen ska köpa och så säljer snusnäsdukarna slut på direkten? 1100 kronor blev det till eva2helpinghands ♥ tack för det. & nu fick jag blodad tand. ska jag sälja något mer? en batch med nåt mer kul nu när shoppen finns! vad vill en ha. prints? ska fnula vidare

i dag är det en sån dag när en inte vet om det regnar eller bara är väldigt dimmigt långt ned. fuktigt är det hursomhelst. jag och flora ska gå på bio ikväll och se babyteeth. min födelsedagspresent från henne ett halvår senare och närmre hennes dag än min. ta ett glas vin och en pizzaslice innan! mm. pusshej

29 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *