jag uppskattar:

· att jobba hemma och ha fina rester till lunch. som här hummus i lager med saffransstekt halloumi (från tuvessonskan) och med pickles och libabröd som tillbehör
· att johan överraskade mig med frukost på sängen och ett ljus i en lussebulle för att jag hade namnsdag
· att prata i namnsdagstelefon med farmorn som jag fått namnet från

· att gå en dyngsur promenad med sofia

· och en solig med sophie carl & johan

· namnen på båtar som hängt vid djurgårdsvarvet: ragvald atle clipton panama falke exempelvis

· det episka estniska frihetsmonumentet längst ut på djurgården och hur liten en blev bredvid
· att träffa mina vänner bara en skärm bort och ändå går det att skratta så jag gråter


· stjärnan som lyser nu

· och annat som lyser i skymning vid hammarbyhamnen
· jag inte bara uppskattar jag har insett att jag älskar att springa. fånga sista solen upp för backe och se ut över allt fint och fult. andas stora andetag i lungorna och orka upp hela backen och snabbt ner för nedförsbacken. ändå ha energi kvar att spara till nästa gång

· att även de gånger det blir i mörkret så blir det över en bro med skyline i bakgrunn och tillsammans med flora

· att man kan lyssna på kite-konserten vi såg på operan förra året i sin helhet på spotify

· och slutligen: fruktkorgskompositionen häromdagen

3 kommentarer
  • Rebecka

    Åh, var ni på Kite-konserten! Jag spelade i orkestern, livets gig alltså. Magiskt. Tänk att det fanns en tid när en fick hålla på med sånt. Gör lite ont i hjärtat när jag tänker på det.

  • Julia

    Har också kommit till samma insikt angående löpning!! Har nu sprungit minst 1 men ibland 2 ggr/veckan i typ 2-3 månader och idag satte jag köldrekord när jag sprang i 1 plusgrad. ÄLSKAR det, tycker också om att pusha mina gränser för vad som är ”springväder”. Nu är det liksom springväder oavsett om det blåser, är kallt eller duggregnar, men jag försöker ändå lyssna på min kropp så säger den nej blir det hemmakväll. Men ja, lätt detta årets bästa insikt!

  • agnes

    hey! I’m an estonian and I have been to djurgarden a few times but I had no idea about the monument. Cool!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *