onsdag hemifrån!

klockan 06.45 ringer alarmet. jag snoozar men johan ligger redan vaken och lyssnar på morgonpasset i p3. drar oss i en halvtimme innan upp duscha koka kaffe göra frukost

vi äter frukost i soffan. kväll kan man tro. snart vänjer en sig nog vid mörkret igen

kvart över åtta går jag upp på vinden och letar efter tapeter. jag och yrsa har planerat julpyssel på söndag då vi ska vika adventsstjärnor och dricka glögg (på video). har tapetrester både från vår hall nu och från när vi flyttade ihop och hemifrån att välja bland.

fotar dem och skickar till yrsa. nisse väljer paradiset av josef frank men jag tror att för mig blir det den med palmlöven

halv nio på med tjocktröja och ut på gå till jobbet-promenaden

förbi färgargårdstorget ned till vattnet

och sen tillbaka ljusterögatan och genom vitabergsparken. kalt på träden nu. men visst är gräset nästan grönast i november innan första snön? eller är det bara i jämförelse med allt annat grått?

förutom en liten klick

nio börjar jobbdagen. jag svarar på mail och letar typsnitt till en grafisk identitet och förbereder ett eget projekt för att kunna testprinta senare under dagen. klockan 10 har jag omslagsmöte med illustratör och förlag om en bok jag gör formen till.

efter mötet hälsar jag på i sovrumskontoret och säger hejdå för nu!

kvart i elva hojar jag iväg för ärenden på ett öde kontor. är där i en timme för att hämta materialprover och skriva ut. fotar referensmaterial till en presentation och packar och skickar ett paket

och vattnar blommorna i fönstret

tillbaka för restlunch i soffan (köttfärssås och makaroner) och ett avsnitt av I may destroy you

vi passar på att promenera och handla till middagen på lunchen och när vi är tillbaka har det kommit rolig post! månadens bokklubbsbok som jag knappt kan bärga mig till att börja läsa. & förutom boken också två brev: en dopinbjudan (med förbehåll förstås </3) och ett ett år gammalt tackkort från farmor och farfar som måste varit ute på vift. ovanlig post

köpte också fina tulpaner på lunchpromenaden för när ska en annars ha färska blommor hemma om inte nu när en ser dem hela tiden? ställer en av dem inne hos johan

han fixar fika: lussebulle + kaffe

på eftermiddagen fortsätter jag från köksbordet men måste stanna och stå ibland och göra armövningar som sjukgymnastmamman har lärt mig är bra för musarmen. spänna bågen. jobbar ut en presentation och skickar iväg till kund.

halv fem: päron. TVÅ mellis denna dag (äter aldrig mellis i vanliga fall). men i dag mest för jag känner mig trött och rastlös.

sista halvtimmen ritar jag. jag har en idé som jag vill få till men måste jobba mer med. hade varit roligt att göra prints på om det blir fint. tio i sex förklarar jag jobbdagen avslutad släpper ut mitt hår och drar på mig läppstift (som jag ångrar sen för jag känner mig bara kladdig)

häller upp en liten skål chips och öppnar en suröl och datorn

för det är aw med en bit av bokklubben. yrsa flora alex och ante! vi hänger ett par timmar och snackar om dittan och dattan innan jag får ett sms av johan från köket att middagen är klar

jag serveras rostad tomatsoppa med tortellini (efter florkens tips) och så intas sista måltiden som alla andra denna dag: från soffan. ligger på sidan med huvudet på johans höft och klämmer två avsnitt av the crown med en katt som klämt in sig själv mellan oss.

sen var den. onsdagen. SLUT

12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *