en från 2013 & 2016

en lista jag hade tagit från mig själv som jag tog av mig själv igen (← länkar = bonusinlägg i repris om önskas)

hur ser din skrivbordsbild ut?
såhär! har bara en mörkgrön bakgrund. som en skärmatta. lifehack: ha en mapp på skrivbordet som heter tot dit du drar all osorterad skit! som att städa genom att sopa under mattan men digitalt. i mappen beröm ligger screenshot när folk mailat snälla saker och det behöver en ju se ibland. i mappen snaps ligger ett snapshäfte jag gjorde en gång och det är ju alltid bra att ha shortcut till

en bild du tar exakt nu, med photobooth!
sitter i soffan och ska strax börja jobba igen efter att ha käkat lunch (men detta nu var alltså i tisdags när jag började med listan) 

det tråkigaste som hänt dig i år.
måste man ens skriva … ut … det … ordet
c-ordet

det bästa som hänt i år.
att stella (min kusindotter) och kerstin (min brorsdotter) och malte (johans systerson) KOM TILL LIVET!

tre senaste sms.
— Komiker to be (från Sofia)
— Ja! Jag kollar i eftermiddag (från Yrsa)
— Preacg (från Johan & högst oklart)

nuvarande beroende:
musik: denna låt! men det är bara för att den är först i min discover weekly denna vecka haha
kläder: beroende vet jag inte men skulle jättegärna vilja ha dessa prickiga adidasskor
mat: min morgonglass som jag äter till frukost. ok är inte riktig glass men smakar som den där orangea stora isskruvglassen ni vet???? recept: fryst mango + frysta passionsfruktskuber (banbrytande livsmedel) + soyghurt. äts med granola.

ett jobb du aldrig kan ha.
bokförare/redovisningskonsult. bryter ihop av tråk och tristess varje gång jag ska samla kvitton vara i excel eller liknande och lägga in och så vidare och så vidare. hade varit jobbigt att gråta varje dag på jobbet

något du inte gillar hos andra.
ok nu snor jag anna books klassiska”oförskämt att anta” MEN: folk som ska lägga sig i och komma med pekpinnar till och om personer som de inte känner. som typ vill anta att folk är illvilliga/dumma/endimensionella. obs säger inte att jag är en ängel som aldrig dömer folk NEJ men en får fan tänka sig för lite innan man ska polisa andras liv. man vet aldrig vad folk varit med om eller vad de gör när de inte lägger ut en bild på insta tänk på det.

en dålig sida med dig själv.
jag har så otroligt dåligt tålamod → kan bli irriterad utan att någon gjort något (värre än att denne kanske gjort det långsammare än jag hade). en annan ocharmig egenskap är att jag ofta avbryter. usch försöker verkligen jobba med det och tänker att det dels hänger ihop med första punkten men skyller det MEST på min (underbara) släktkultur där alla kommunicerar på middagar genom att övverrösta varandra. så då är det nödvändigt att avbryta för att få en syl i vädret.

en maträtt du är sugen på just nu.
floras recept på pangad potatis med rostad blomkål örtolja och chilibea. MMM

lite andra omständigheter när jag åt det sist i somras

helgplaner?
jag och johan ska dricka en drink över video med sophie och carl!
& jag ska gå en promenad med lattjo!
& pyssla digitalt och dricka glögg med yrsa!

fullproppad pandemihelg. PUSSKRAM ta hand om er

3 kommentarer
  • Julia

    Men åh känner verkligen att jag behöver en spellista av dig och Flora??? Ni ger alltid så bra musiktips

  • Mari

    <3 underbart innlägg! tack for trip down memory lane i bloggen också

  • Signe

    jättebra påminnelse det där med att inte polisanmäla andra, har en stor tendens att göra det(för mig själv i mitt huvud mest). det är ett sånt ocharmigt drag, och jag jobbar verkligen och försöker till att sluta upp med det, och vara mer ödmjuk!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *