växterna i ramen i fönstret & i badet

på förmiddagen skruvade jag och johan upp vårt senaste tillskott hemma: ett screentryck av Linnéa Andersson.

jag älskar den (och ja allt Linnéa gör). ni kanske kommer ihåg att vi också sen tidigare har ett print av henne. varje gång jag bär min tischa som hon formgivit får jag komplimanger och frågor om varifrån. den går inte längre att köpa men t-shirts med samma motiv som tavlan ovan finns i hennes webshop. &! på hennes insta såg jag att det finns en rabattkod denna helg så tips tips om någon en sugen

mer i dag: smatter mot plåttaket och vinande stormbyar. perfekt för en promenad tänkte jag och sofia. det är bara på med galonjacka. vi avhandlade livet sen sist och meningen med det generellt. hörde ett träd knäckas av blåsten och såg det falla på andra sidan årstaviken och när jag kom hem hade jag dyngsura byxor och skor och iskalla fingertoppar men lätt sinne. (såhär två timmar senare är mina fingrar fortfarande inte uppvärmda).

men hemma fanns ett paket att öppna från lush. jag och johan har köpt badbomber för hundratals kronor men bubbliga bad i olika färger och blommiga dofter känns som en rimlig investering inför denna vinter. efter att jag skrivit klart denna mening ska jag inviga med blue skies and fluffy white clouds ett »rofyllt patchoulibubbel«. utmärkt.

4 kommentarer
 • Sofia

  Hej, kommer du sälja några fler scarfs? Hann inte med att köpa vid släppet, men skulle gärna klicka hem en om dem säljs igen!

  • sara

   hej Sofia! jag kikar på att producera dem på annat håll denna gång (i sverige fortfarande dock) och om proverna verkar bra kanske det kommer en omgång till i lite annan färgställning. hoppas du ska vilja köpa då!

 • Ulrika

  tror bubbliga bad är en helt rimlig investering. sådant som ger vardagen lite mer konturer tänker jag, även om det är på lite lustiga vis? typ ”Idag är banne mig en patchouli-dag”.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *