inifrån & ut

dagens utstyrsel. i tre lager. poplinskjortan e min favvo som jag köpte på hm för över fem år sen. otroligt  att den fortfarande är ok med tanke på hur mycket jag använder den (även om tyget börjar fnasa vid ärmsluten usch sörjer på förhand dagen den måste kasseras).

ville egentligen mest visa för kjolens skull. en tjock ullkjol som jag hade med att sälja på loppis förra året men ingen ville köpa. och så hittade jag den på kontoret i veckan och blev glad att den blev kvar! perfekt vinterkjol ju.

och bra att kunda fynda second hand hos sig själv när man inte ska botanisera i butiker.

sen på med löspolo. varm och go under jackan. den är från arket och en julklapp från mamma som jag använder varje dag.

jackan den hade nästan samma öde som kjolen: låg i en kasse som skulle till myrorna i hallen i säkert en vecka förra säsongen. innan jag behövde en jacka en dag och tog den. och nu hamnar den ICKE i en myrorna-påse igen.

vad dåligt jag är på att rensa kläder. rensar ju bort sådant som framtida jag vill ha.

min mormors gamla vantar och mössa (som typ är det plagg jag får mest frågor om) köpt på loppis. det var något militäröverskottsparti eller vad man nu säger. kanske nån värnpliktig som haft.

och det var allt innan vi gick ut.

ack detta huvud just nu. så tärande att vara i pandemi vissa veckor. människor som går av en buss iklädda munskydd eller clearchannel-tavlor som säger gott nytt år! mot covid-19 tillsammans är båda nog för att börja gråta.

grannen hade folk över igår och vi hörde de skriksjunga till dansband genom väggen. så avundsjuk både på det deras aktivitet och (till höres) carefreeness.

12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *