10 bilder från de senaste veckorna i mitt liv

jag har hängt med den här. en favoritperson i mitt liv. som ger mig av sina erfarenheter och på så vis hjälper mig fram.

och vi har gångavstånd har jag fått erfara. mycket som en inte tänkte sig har gångavstånd ska det visa sig denna vinter. som hagaparken. eller björkhagen. det gäller bara att resan är målet och så vidare och så vidare. ganska lätt att tänka när det är så stilla och vackert och luften så full av flingor att en nästan andas in dem.

en torsdagsförmiddag sparkade jag och flora undan snö vid hennes bil. vi tog den förutom till ikea och kontorsinhandlingar också för att hämta ut vårt lilla runda slagbord som vi köpt på nätauktion! det invigdes ordentligt med vår sedvanliga måndagsfrukost. jag köpte tulpaner. flora lyssnade på min storm och gav mig livsråd. hon är min klippa. det är så bara.

johan hade bakat oss bröd (som varje gång ♥). med valnötter och tranbär och vallmo och solroskärnor

  sent på kvällen men inget mörker!

  jag jobbar hemma nån dag i veckan. sällskapar med henne. katta.

för några helger sen hade vi en till cook-a-long med sophie och carl. sist gjorde vi ju lite olika grejor. denna gång mer tematiskt med sushi och tempura! drack sake! gjorde egen inlagd ingefära! sen gjorde vi drink som skulle imitera en på asian post office. med sockerlag mixad med thaibasilika. gin och citron och så ett sött kokosskum på toppen. satan vad god den var. ska göra ikväll igen. och ha cook-a-long igen med dem i morgon! då blir det langos. och kanske ett stad och land-gem?

 jag överraskade gänget där hemma med en present. en stjärnlampa B—) skulle ge den i elvaårspresent till oss men kunde som alltid inte hålla mig att ge presenten direkt. så det blev helt enkelt en fredagspresent bara. nisse gillar prickarna mycket

 två gröna klädslar på jobbet. mitt trötta uttryck är verkligen on point för att beskriva veckans känsla. hoppas på lite mer geist och energi i nästa.

på min gå hem från kontoret-promenad. snö snö snö.

men inte alltid storm! ofta denna månad (vid samma tidpunkt) sol och nederbörd. långsamt singlande små tussar i motljus. i tisdags ett stort projekt slutligen klart. så luften gick ur lite och jag gick hem när det ännu inte var skymning. hämta-från-förskolan-tid. om en är en sådan med sådana förpliktelser. vilket jag ju inte är men jag mötte små overallpersoner med rosiga kinder längs hela ringvägen. täckbyxeben som släpade mot varandra och släpande dunsande kängor. ett barn med bångstyrig hund större än sig själv i långt koppel. och små spinkiga hundar som försöker hålla upp en liten kall tass i taget.

mina fötter är inbäddade i varma skor så det är lugnt men jag fryser ofta om ansiktet. vi har verkligen en riktig vinter i år.

10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *