min inte särskilt ensamma ensamhelg

johan var bortrest förra helgen och jag är inte så bra på det där med att vara ensam. alltså kan inte vara i det. om jag ska ha en helt själv kväll börjar jag nästan skriva ett schema vad jag ska göra för att se att det BLIR nåt. typ: 1. laga xx till middag. 2. bada badkar. 3. klipp ut mönsterdelar till det där. 4. blogga. ETC. brukar inte bli så dock hehe. men hade en väldigt fin helg ska ni veta. det här gjorde jag:

cyklade till sofia i björkhagen efter jobbet i torsdags. vi åt ostmackor till mellis det kändes som man gick i mellanstadiet igen. sen återupptog vi vår syjunta. lattjo fortsatte på sin klänning. jag skulle sy ett par gröna byxor som magen får plats i men det blev katastrofdåligt. gjorde på fri hand och var inte så supernoga. det visade sig att mönsterkonstruktion är viktigt när det kommer till gravidmage hehe. lessnade och planerade framtida projekt istället. kanske nåt plagg till ongen!

i fredags morse åt jag grötfrukost på pascal med flora. finns nog inget mysigare ställe för att äta frukost ute? doft av kaffe och varmt och mjukt bland allt nybakt. jag hade haft floraabstinens och ville veta allt om hennes senaste dagar när hon varit ute och jobbat med spännande saker på annan plats.

köpte med utsökta bullar hem och mamma kom förbi mig på förmiddagsfika. den till höger på bilden var helt sjuk. smördeg och KOLA. jag tog en lugnt morgon efter mycket på senaste och att ha jobbat helgen innan. vi satt i soffan och drack kaffe och mamma kände den i min mage för första gången

jag jobbade hemifrån den dagen och på eftermiddagen tog jag en promma runt årstaviken.

sen hade jag och nissbot en candle lit kväll ihop. såg en massa gamla girlsavsnitt och badade badkar.

åt libabröd med hummus och rostade rotfrukter med sumak och så vidare till middag

lördag morgon tog jag simtag. på vägen till simhallen höll bondens marknad på att plocka fram grönsaker och gav mig idéer. forsgrenska badet är så fint efter renoveringen! superfräscht. och mysigt att sitta och basta och ha inpackning och gå förbi bondens marknad på vägen hem helt mosig

köpte tomater och vindruvor och gick hem och lade mig på soffan. så trött. klämde kanske fem avsnitt till.

sen tog jag en lov på söder igen. köpte en glittrig kjol för kvällens occasion på röda korset och en helt box fresh men vintage jokapoika på ritz. kanske inte toppen ihop men mycket bra isär.

efter ante jobbat klart kom hon hem till mig! vi skålade och hon fick berätta om sin senaste vecka då hon åkt tåg genom europa till italien och sin brors bröllop. så spännande att få höra reseanekdoter. träffa nån som nyligen badat i havet i italien.

vi åt middag ihop och sen for vi till flora och johan som hade födelsedagsfest!!! första hemmafesten sen februari 2020!!! åhåhå. det var groggbuffé och dans och discolamps. så kul. och jag och ante for hem vid midnatt och somnade bredvid varann

på söndag var det valdag! jag lade i min rosa min vita min gula och sen åkte jag till björkhagen.

sofia och bo röstade i vackra markuskyrkan och sen gick vi i duggregnet till en trädgårdförenings loppis vid kärrtorp. tog en fika på bonne femme och sen fortsatte våra sömnadsbestyr hemma hos dem.

på kvällen kom johan hem och det finns inget bättre än att få återförenas efter att längtats visst?

puss hej nu ska jag fortsätta denna helg istället för att tänka på förra

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *