vad jag hade på mig måndag & tisdag & onsdag

hej! det är jag. direkt från mitt kontor. vi har hantverkare hemma och garderoben ligger denna vecka på lågkant på golvet i vardagsrummet så jag fick välja veckans kläder i söndags. ångrade mina val lite (haha) men det var bara att klä sig och såhär har jag sett ut!

måndag: blus gammal som gatan från COS via myrorna. har färgat den i tvättmaskinen en gång när den började blekna mitt BÄSTA hack för att fräscha upp kläder. byxorna är från marimekko med resår i midjan så jag kan ha dem nedvikta under maggen. dock stort minus att de trycker på en redan ansatt blåsa. skorna från adidas (tror de finns på rea på SNS just nu) och snusis av mig själv.

 tisdag: jackan är en gammal loppiskappa som jag kortat. väskan är från marimekko och skorna samma som måndagens. köpte dem för att ha nåt skönt att gå i när jag är gravve de är underbara. och under dubbel tuttifrutti! i form av snusnäsduk + klänningen som jag har sytt själv. tjocktröjan har johans mamma stickat åt mig. kickflare-gravidbrallorna från boob design har jag lånat av sofia.

onsdag: vintage marimekkoskjorta och stickad kjol från monki (fruktansvärt dålig kvalla så kan inte rekommendera men jag köpte på impuls när jag inte kunde ha några nederdelar längre. ganska mysig dock). och mina kontorsbirkens.

det var det hela. den här veckan har varit tre dagar hittills och de har känts som tio. så mycket att göra och inte kunnat vila hemma eftersom att vi gör om och alla möbler står i ett tetris. MEN! jag ser ljuset i tunneln. ser åre i framrutan. sover hos mamma i natt och imorgon bitti bilar jag och hon på träningsresa (mer träna för henne än för mig). två dagar ledigt och höghöjdsluft och bada. puss

12 kommentarer
 • Anna

  Marimekkoskjortan är den snyggaste jag sett tror jag!

 • Hilde

  Såå fin!

 • Andrea

  Så utrolig kul klesstil du har. Syns alltid du ser smashing ut! (Men så elsker jeg også Marimekko)

  Du har liksom en sånn garderobe hvor alt ser kuratert ut, men ikke på en anstrengt måte, mer som at du bare «har stil» liksom. Og så ser du forresten fantastisk ut for tiden <3

 • Therese

  Så snygga outfits! Å otur att min storlek inte fanns i skorna annars hade det blivit ett köp.

 • Ajli Müller

  Du är så cool och klär dig som en dröm, som Moses dröm i Prinsen av Egypten, fast inte… egyptiskt… lalala, jag vet vad jag själv menar men det går inte att få ner i text idag!

 • Mos

  Men!! Så fint alltihopa, perfekt inspo för en som också är gravid!!
  Har du namn/mönster på den stickade tröjan? Otroligt fin!

 • Astrid Gustafsson

  Tråkigt med dålig kvalle på kjolen för det var verkligen en pang outfit på dig!

 • Elsa

  HAllå! Hur gör du när du färgar i tvättmaskin??? Verkar ju toppen???+

  • sara

   googla nitor textilfärg! superenkelt bara att följa instruktionerna på förpackning. finns på typ åhlens eller (vår närmsta iaf) järnaffär å sånt!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *