nu

är det lördag. det blev en helg den här veckan också. jag och johan gick ut och åt på prospero med sophie och carl i går. äta middag i flera timmar och bara prata prata prata. mår så bra av att vara med dem. jag är på kontoret i skrivande stund (har slagit in snusnäsdukar) men ska bara alldeles strax gå ned till södermälarstrand och ropa HEJA HEJA till j som springer ett lopp runt södermalm.

nästa vecka ska jag och mamma bila upp till åre och camp höstglöd. minns ni att hon tog med mig på en träningsresa förra året? det var då jag insåg att endorfinkicken av träning ville jag INTE va utan. i år blir det mer yoga och simma och läsa på hotellrummet än springa trail köra fys och dansa men ser så mycket fram emot att andas lite fjällluft och kallbada med mamma.

och nästa vecka precis innan jag och mamma sticker kommer enrique hit och slipar vårt golv i sovrummet. i morse köpte jag och johan provburkar och när golvet är klart ska vi måla om och köpa en större säng och skruva upp sänglampor som vi köpte på loppis i somras. taket kanske blir terracottafärgat. johan sa att bebisen kanske känner sig trygg och igen sig sen om det är nästan samma färg som i magen? ska försöka komma ihåg att ta före-bilder så kan vi ha lite inredningsblogg sen.

tack tack tack alla rara som ville köpa snusnäsdukar av mig. jag har haft upp över öronen att göra på jobbet denna vecka så slår in och packar era ordrar nu i helgen. i början av nästa vecka går de iväg med posten och sen stänger webbshoppen för nu. är du sugen på en grön snusis och har väntat lite så köp här innan söndag kväll. annars kommer de nästa gång gå att köpa på julmarknad som jag och flora ska ha på kontoret en söndag i december.

puss hoppas ni har en fin helg

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *