helgen som var

helgen började redan i torsdags kväll bestämmer vi för då var det bokklubb hos alex. jag plockade med mig fem burkar thaimat och begav mig till alex där hon och flora och ante och hanna alla anslutit för månadens bokklubb.

vi pratade om du sköna nya värld och baby blue. klassiker + serieroman i dystopiskt tema. hann inte läsa klart den första (ska dock göra det tänkte jag) men oj vad jag älskade baby blue. så extremt välutfört och vackert hantverk och driv och spännande i berättelsen. underbara karaktärer och dialoger. vill läsa mer! både serieromaner och fortsättning på baby blue. nästa bok bestämde vi blir sally rooneys nya roman.

på fredag morgon hade jag och jork en tidig tid hos barnmorskan (lyssna på hjärtljud och mäta mage och bli lugnad i sin oro å sånt) så vi tog en andra frukost efter. kan verkligen rekommendera morotskakan på st pauls bageri! och kan inte tänka mig ett bättre sätt att starta en fredag. med min favo.

sen knatade jag till kontoret. älskar detta blomsterbutikshörn som jag går förbi om jag tar en särskild väg.

oj vad långt det här inlägget kommer bli om jag ska ta med saker som min konstiga jobblunch men vill tipsa! för jag köpte garants saffransrisotto på burk och en stor morot på willys på vägen och blev glatt överraskad. god lunch under 40 spänn sällsynt och taget

på eftermiddagen på fredagen kom lattjo och lilla bo förbi på jobbet. vi har eventuellt ett projekt vi ska jobba med ihop! så taggad på detta hoppas det går i lås.

efter jobbet snabbt hem till kaoset å byta om till kvällsstass. fick en radler i handen när jag klev innanför dörren och musik i örat av jorken som skulle vara hemma så det var effektiv förfest

innan lisas födelsedagsmiddag! på trattorian. åt go pizza och skålade för fölsibarnet. underbar känsla att komma till ett bord med tio pers på en sorlig restaurang. från vänster: lisa lisa elin å alex!

efter middag gick vi till tullen. andrea kom från jobbet och nea kom med tåget från göteborg! här säger elin: jag tror inte alla SKA ha körkort? och lisa säger: nejmen gud nej jag kanske inte ska ta ändå? hon fick handledarkursen i födelsedagspresent hehe … kramade fille en sista gång för nu kommer inte hon till stockholm mer innan hennes bebis. sa vi ses nästa gång med två till.

var inte mitt piggaste jag när jag kom hem. men kanske ett av det gladaste? och däckade innan elva

lördag morgon fortsatte vi fixandet i sovrummet. jag målade finlir och pill vid listkanter och sånt och johan byggde lådan till sin sängbordsnisch. nisse övervakade från bokhyllan som johan skruvat upp igen dagen innan eftersom väggarna var färdigmålade

sen på med kläder. dubbelt stickat + tuttifruttisnusis.

vi skulle äta lunch med johans familj på china. jag tog fiskdoftande aubergine. nu förstår jag vad alla pratat om. den var SÅ god.

hem å byta om till kvällsstass. jag tog samma kläder som dagen innan varför ändra ett vinnande koncept om man känner sig fin och har hela sin övriga garderob i en hög

vi blev välkomnade till BISTROT SOFIA! där fanns galetter och cider på menyn och det gjordes klart att de varken tog kort cash eller check

johan och köksmästare van keppel matchade

snygga tjejer satt vid chef’s table.

ylva eva och lisa

jag och trettioåringen ♥

när gänget drog ut för bärs drog jag och johan hem. spökligt halloweenväder var det

söndagen började klockan 06.15 (pga somnade innan kl 22 och vintertid). åt frukost i sängen och sen några timmar målarpill och dagliga panikgråtbrytet på att allt ligger överallt och är dammigt. sen åkte jag in till city för en dag på stan med soffo. hon smakrådade mig höstskor och så gick vi på hötorgsloppisen. tycker om stämningen där.

och just nu pumpfint där

vi gick in på rodebjer (jag köpte en NY blus!!!) och på beyond retro och sen skulle vi till miss clara och äta brunch. klockan var bara någon minut innan vi bokat bord och soffe sa »jag vill inte vara tidig de brukar vara så kinkiga« lite konstigt tänkte jag men bara jaja. hon föreslog att vi skulle tända ett ljus i kyrkan så det gjorde vi

inte förstod jag att det var en undanledesmanöver. för när vi väl kom till miss clara väntade inte bara ett bord för två nej där satt en hel drös med kära ansikten som överraskade mig och felicia som har varsin unge i magen. vi och jorken och david som också är upphovspersoner blev bjudna på brunch och fick en mjuk bebisfilt. ♥

att bruncha med sina kompisar vilken mjuk söndagseftermiddag att få. dricka jos och äta äggrätter och pommes och amerikanska pannkakor. lis & nea!

sophie & sofie! tack tack tack älsklingar.

och jag och fille kramades hejdå för andra gången den här helgen och de i magen sa SEE YA on the other side. väldigt roligt att ha en gravidmage och krama en annan med gravidmage rekommenderar det verkligen.

och där tänkte ni kanske vilken bra helg hon hade hon. nej den var inte slut! jag och johan tog erkan och maddes bil till ikea. skulle köpa ny säng men jag hade svårt att avgöra vad som var skönast för jag hade nog kunnat somna på tio sekunder i vilken som helst. vi bestämde oss i varje fall för en 180 bred säng köpte ljus och servetter

och kom hem till det här. var så sjukt trött efter ikea i går. och när jag skrivit detta inlägg förstår jag varför. haha. har ju inte vilat alls. ikväll skulle vi flyttat in alla möbler i sovrummet igen men i morgon kommer golvgubbarna och fixar några detaljer med golvets oljning så det får bli på onsdag.

men jag längtar. till att den nya sängen står här och att jag ligger i den och vilar

14 kommentarer
 • Sofia

  MEN VILKET SOVRUM

 • Beth

  Fint! Var är hyllorna inköpta?

 • Ajli Müller

  Oj, mastodont! Vill kommentera allt, men så glömmer jag saker och vill istället säga tack för tips om snusisar, ljuständning och enkel lunch med saffransrisotto 😀

 • Flora

  Gu blev helt gråtig av överraskningen ❤️

 • Hedda

  Färgerna i sovrummet är otroliga!

 • Jessica

  men WOWOW sovrummet!!! så fint

 • Hanna

  Vart kommer trettioåringens glasögon och blus från?? Älskar hennes stil (och din obv).

 • Julia

  SOVRUMMET SER HEEEEEELT FANTASTISKT UT!!! WOWOWOWOWOW!!!!!! Och åhhh, allt annat känns SÅ HÄRLIGT också, men nu förtjänar du verkligen att viiiiiila <3

 • Ali

  Blev så himla fint!!! och tyckte ni valde rätt med 180 till slut :))) bebben kommer älska det

  • sara

   tack ali <3 och visst! känns som vi oftast kommer vara fler än två som sover i den sängen så om man tänker långsiktigt så är det bra med stor säng hehe

 • Ida

  Sara! Följt din blogg sedan urminnes tider och vill skriva till dig att jag är så sjukt tacksam för den här platsen. En utav få platser på internet som är kreativ, rolig och samtidigt fri från konsumtionshets. Vill bara skriva att jag uppskattar det och dig otroligt mycket. Blir alltid så inspirerad och glad av att läsa vad du delar med dig av. Och samtidigt, att få göra det utan att behöva jobba emot suget att konsumera något jag inte behöver. Tack för det!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *