en lista jag stal av Flora

OM EN TIMME
sitter jag i ett digital möte med sofia och en potentiell kund. ett projekt som kan bli kul! hoppas det blir av.

OM EN DAG
har jag fortfarande spritt i kroppen efter min och floras lunchspringtur. vi har börjat göra det ibland. springa på lunchen. en tur gärna med utsikt. tar en raggardusch efter och käkar matlåda med endorfinruset i kroppen innan vi fortsätter med vårt. har förstått att det är viktigt för mitt psyke. särskilt såhär efter en förkylning (när jag inte kunnat gjort det på ett tag) så blir det väldigt tydligt.

OM EN VECKA
har min ålder fått en ny siffra att börja med. det känns som att jag passerat trettiostrecket redan (sedan länge) och att det är först nu jag gör det gör att jag känner mig ung. allt framför mig. om prick en vecka har jag bokklubb nedskrivet i kalendern så kanske har jag hunnit läsa ut bokklubbsboken? förmodligen inte med tanke på alla vårdbesök och all planering och allt jox inför att vi åker.

OM EN MÅNAD
är vi halvvägs in i vår biarritzvistelse. kanske är det soligt just denna dag? jag och sofia kanske har barnen den här dagen och jobbar inte. kanske tar vi med bo och pia till badhuset. hur säger man det på franska? bains publics. och sen en promenad längs havet. på gångarna med betongstaket som går som flacka zickzackmönster i oändlighet upp för berget vid côte des basques. står emot atlanten och tar aldrig slut eller jo till slut kommer vi upp och ser ut över den soldisiga horisonten. går förbi vinbutiken och carrefour och hänger på innergården och maler hål på varandras huven och matar barn.

OM ETT ÅR
bor jag johan pia och nisse på en ny plats. men jag kan fortfarande gå till mitt kontor. ha ett videomöte med sofia springa en lunchspring med flora. alla domare vet vad en snippa är och kriget är slut.

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *