vykort från tåg 573 mot frankfurt

igår kväll gick jag och flora på nattåget från stockholm. delade en flaska vin som var slut innan vi rullade in i linköping och sen somnade vi i varsin slaf. vaknade i tyskland tidigt i morse. på s-bahn från pinneberg till hamburg hbf satt ett barn och grejade med sina fingrar. saknade pia redan. vad har jag gett mig in på tänkte jag? när jag bokade verkade det så självklart. nu helt sjukt att åka längre och längre bort.

men jag sjunger en liten båt för flora och pillar henne i håret istället. vi äter pretzel och löser korsord på ett tyst tåg som går i 250 km/h. kan inte tänka mig något mer njutsamt sätt att färdas. marken går från vit till grön i realtid. ikväll är vi i Paris.

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *