världen inifrån och ut (till salu)


reklam för min egen produkt/webshop


här har man inte hört av sig på nästan ett halvår så kommer man och ska kränga grejer.

men till mitt försvar ville jag inte att någon skulle missa om man inte följer mig på instagram.

jo. det jag skulle säga är att nu finns purfärska snusnäsdukar att köpa i min webshop. screentryckt med 2 färger på tunn bomull (i Östersund). sydd där med för den delen. mått: ca 46×46 cm. kostar: 400 kr + frakt. köpes:


här ←

butiken kommer vara öppen i en vecka sen stänger jag och skickar. de som beställer idag måndag 25 september får med ett boktryckt vykort. när snusisarna är slut är de slut och kommer aldrig mer i denna färg.

hejdå!


reklam för min egen produkt/webshop


ps. lovar inte men kanske att jag bloggar någon gång igen om en stund. om ett tag. jag har lust att berätta saker men jag har inte så mycket tid som ska gå åt annat i livet som är viktigare. men kanske ja vi hörs igen ja alldeles säkert jag återkommer

4 kommentarer
 • Sofia

  Hej, jag skulle väldigt gärna beställa en snusis men bor i Finland, är det möjligt att få den levererad till Finland på något sätt?:)

  • sara

   hej! vad roligt att du vill köpa en! nu har jag ordnat så finland ska funka att beställa till.

 • Al

  Saknar din blogg men kan hålla ut länge till, det går ingen nöd på oss inte! Hej i etern <3

 • Ajli

  Kan också hålla ut, do yours! Underbart print, som vanligt. Du kan du!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *