sommarlängt och den vackraste

 
spricker av längt till allt jag ska göra. längtar tills i kväll när vi ska grilla hamburgare och fira mandis tjugoårsdag tills i morgon när vi ska carpa tills på torsdag när jag och soffen ska laga något gott och tills i helgen när jag och alice åker till landet. tills nästa vecka i paris med min älskade längtar tills emmaboda och till målerås 
 
och vid den här tiden på året vill en bara inte sitte inne vid datorn en vill äta glass i solen parkhänga med sina vänner styra grillfest plocka smultron på strån och körsbär från trädet läsa en bok och bada. och hångla med den snygga hunkiga vackra fina läckra mannen på fotona ovan i luckorna när båda kan ses. så därför kanske det inte blir lika mycket uppdatering här som vanligt men jag tänker att ni också vill göra sånt som att äta glass i solen parkhänga med sina vänner styra grillfest plocka smultron på strån och körsbär från trädet läsa en bok och bada så det borde ju ändå vara helt ok med er visst? bra. om ni ändå vill följa med lite mer frekvent så heter jag fortfarande cupidbow på instagram
 
puss. och du. ha den bästa sommaren nu.
3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *