agnesen och våra eviga pannkakor

i går träffade jag den här för en för oss klassisk träff dvs för att käka pannkakor ihop. nästan varje onsdag när vi var femton-ish så träffades vi efter skolan och stekte pannkakor och åt tillsammans innan vi tränade innebandy. jag heter pannkakskvinnan i hennes telefon bara en sån sak. nu var ju inte pannkakorna det bästa med den här dejten men ändå. nu är vi inte femton längre så vi började med en matigare historia med spenat och vitlök och lök och ost och avokado och lite kräftsjärtar i först *vuxet*
innan vi gick lös på alla goda tillbehör som var hallon och blåbär och olika sylter och glass och vaniljkesella och chokladsås t ex. mätt var en då. sen låg vi i en hög på soffan innan hon skulle iväg och jag hem och sova (hade bara sovit två timmar på tre jobbpass ni vet)
 
vi ses inte varje onsdag längre men när vi ses så känns det som så ungefär. älskar att vara med henne. 
7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *