helgen andra advent

förrförra helgen tog jag och min trötta kropp oss till resarö och de här två gulliga gossarna (japp jag hade dygnat IGEN pga jobbat natt och sen sovit fyrtio minuter på det)
skulle fota dem till deras 2015-års almanacka. så jäkla fina är de. 
och himla bra modeller
efter vår photoshoot drack vi te och åt pepparkakor och pratade om lekland och innebandy som en gör med lågstadie och förskole-barn.
sen tog jag mig till min mamma och tillsammans for vi till marabouparken
såhär peppad var hon
vi spatserade en stund i parken medan vi väntade på att även pappa skulle komma
sen kikade vi på deras julmarknad. kolla fint de gjort enkelt ju med vanliga A4- och A5-ark när vimplarna ska vara så stora
jag köpte kanske en julklapp eller två och mamma ungefär sjutton och sen så fikade vi tillsammans
jag och pappa försökte fota oss i spegeln med den var så smutsig 🙁 sen skjutsade snällisarna hem mig och jag for vidare
till den här! vi hade nämligen en date på svenskt tenns tesalong
afternoon tea var min födelsedagspresent till henne och eftersom att hon fyller år i april så var det ju inte en sekund för sent… mycket smakligt var det också
och fint är ju där
synd bara att personalen hellre gav meny tog beställning och serverade några som kom efter oss innan vi ens fått se menyn. (inte omöjligt att de var äldre en oss och kanske såg ut att ha lite mer pengar än vi………)
nåväl vi hade det mysigt ändå.
sen gick vi runt och kikade på alla fina möbler och julstjärnor vikta av tapeter
sen åkte vi hem till mig svidade om och sen var det hannas tjugoårsfest!
morgonen därpå åkte jag hem till oss på morgonen och jag och jorp hade en långsam söndagsmorgon med adventsfrukost tillsammans och det var vad jag behövde efter sammanlagt 4,5 h sömn på två nätter. såg ikapp historieätarna och julkalendern (vad tycker ni om den? jag gillar den inte alls men nu när en börjat måste en ju se klart…) innan vi hade spadag på centralbadet ju. så bra helg egentligen synd att den var över så snabbt <3
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *