nya saker:

saltströare i marmor

– en salt och peppar-ströare i marmor för ett par tjugor från en loppis i småland.

helvita dr martens

– ett par knallvita dr martens till halva priset från en skobutik i kalmar (vågar nästan ej använda)

solskydd från lush

– ett solskyddspuder från lush! som jag fick av johans föräldrar i namnsdagspresent. kanske dåligt tips med tanke på den här sommaren men läste på en löpsedel ATT NU KOMMER VÄRMEBÖLJAN osv så kanske funkar ändå. hur som helst så är det superfräscht att strössla på ansiktet istället för den feta krämen som en blir alldeles klibbig av jämnt. tips tips.

skjortklänning i a-linje

– en skjorta och fladdrig a-linjeklänning i ett. som jag hittade på monkis rea men aldrig köpte pga flora bara JAG har en sån du kan FÅ den! så snäll kompiz jag har. <3 johan säger att jag ser ut som en konstnär i den och jag känner att det är ett mycket bra betyg.

kaktus

– och sist ut: två små vattenfyllda växter från floristen och bruna krukor från återvinnarna i skanstull. som står i något som också är nytt nämligen min och johans nya lilla arbetsplats! ni ska såklart få se hela ska bara arrangera lite och få det tjusigt i sin helhet först men nu ska jag fara till landet över helgen så det får bli i nästa vecka. krampuss

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *