komma hem efter att ha varit ute i regnet

johan smsade mig sent i gårkväll och sa att han ville bjuda mig på frukost i dag. i morse drog vi på regnjackorna och gummistövlarna och knatade ut i regnet. åkte båt i dimman över till hammarby sjöstad och testade magnus johanssons croissant (godaste jag ätit) + nån blåbärschianötgröt som också var topp. plaskade i vattenpölar på vägen hem och nu hänger rockarna på tork i duschen och jag ligger på en fluffig säng.

strax ska jag ut och träffa alicia. vi har inga speciella planer mer än att hänga kanske ta en kaffe eller så. hoppas ni får en fin lördag puss & kram

 • Ellen

  kanske lite knepig fråga, men vad är det för regnjackor ni har? jag fick valfri regnjacka i 25-årspresent av min kille pga min nuvarande läcker in (???) och jag är på jakt efter bästa tänkbara. har du några tips, eller kanske någon som läser detta?

  • sara

   min e second hand och johans e från weekday. om jag hade råd skulle jag LÄTT köpa från stuttenheim tycker de är sååå fina

 • Thilda

  åh tänker att du skulle kunna göra en bra höstpepp-lista med massa bra saker som får mig och kanske andra där ute på lite bättre snartkommerhösten humör. Hade varit guld att läsa nu! Kram!

 • hanna - ackribi

  Åh så fint att du kan vända något så tråkigt som regn till något så fint och härligt. Älskar din blogg. Puss!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *