om någon undrade hur mina växter mår

jo tack både upp och ner.

kolla på lilla favvohörnan hemma just nu. min älskade fikus tappade blad efter blad och efter en googling insåg jag att den hade typ alla symptom för någon form av ohyra som jag förträngde namnet på (svarta delar på stammen + kladd + minispindelnät på bladen). den fick duschas i sprit typ hehe och nu ska jag försöka beskära den och hoppas att den klarar sig. tills dess har paraplyaralian fått pallplatsen.

och ett tillskott till växtfamiljen har ÄNTLIGEN flyttat in. jag har letat som en toka efter en sågbladskaktus som inte är svindyr eller pytteliten och nu när vi var i köpenhamn så stod den bara där! vacker och dan och den fick fara med först via tåg till småland övernatta en natt i sommarstugan och sen bila i fem timmar till stockholm. en reseväxt. älskar den. den ser ut som att den är ritad och inte på riktigt

och när vi pratar växter så låt oss titta på min lilla höblomsterstickling som jag fick av yrsa och som har växt så det knakat trots att den inte fått den bästa kärleken såhär vid resor under semester. för några veckor sen var den bara en liten bebis. 

 • yrss

  jag undrade tack för uppdateringen vad fint din sågiskaktus överlevde långa resan och fint att se höbebisen växa puss heavy flow ha en fin fredag

 • maja

  jaaa det gjorde vi!!! vad fina de ser ut! tack för update och ha en bra dag!

 • Daniella

  den krokiga kaktusen är ju fantastisk!!

 • Karin

  Åh, blomkorgpidestalen till sågbladskaktusen!!! Var har du köpt den?

  • sara

   visst eren fin! köpte den för några år sen på en loppis i småland MEN såg faktiskt en exakt likadan i skylten på någon av antikaffärerna på bondegatan (där nära nytorgsgatan/renstiernas). dock kostade den över 400 spänn…

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *