det är HELG

jag ska ta det LUGNT. måste vila. det tar sån tid att leva. här är jag i en klänning tidigare i veckan när jag står som en staty på pallar en morgon. vill visa min nya klänning från cos som jag treatade mig själv med allt enligt höstlistan jag publicerade i går.

i går träffade jag sofia efter jobbet och åt pizza och drack några öl. vi hade tänkt se the hives på grönan men det regnade vi tittade på varandra och förstod att inomhus var vägen att gå. så mycket för musiken när en är trött efter en veckan. älskar att vara med henne.

något ovanligt som händer i dag är att jag ska springa ett springlopp! blott 5 km men ändå. det är alzheimerloppet ett välgörenhetslopp på djurgården som jag springer med johans familj. jag ser pizzan hägra efteråt. herregu kommer se ut som en pizza snart tre middagar på raken.

aja det är väl inte så fel. jag önskar en ha en fin helg! tycker ni är så gulliga som skickar snälla kommentarer blir så glad att se PUSS

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *