saker en kan göra en ledig sommardag på härmanö:

först kan en ta båten till närliggande ö promenera sisådär någon kilometer (se ett rådjur!) och komma till ett beryktat  monument som uppträtts sedan år tillbaka. en kan göra sin plikt bära stenar och hjälpa till att få monumentet att bli ännu högre

en kan göra en drink på gin och på tonic toppat med gurka lime och svartpeppar och så kan du sätta dig på en klipphäll och dricka den lilla tillsammans med cheez ballz och popcorn

sen kan en grilla en massa goda grönsaker och äta med potatis och färdigbea på burk och melonsalsa som sophie slänger ihop

vidare kan en promenera till västsidan för att solen håller på att gå ned och sitta där och prata om liv och död och dricka en burköl och råka tappa cheez ballz ned i klippklykorna med sista solstrålarna i ögonen.

när den till slut gått ned och en plockat upp ölburken som en tappat i vattnet och flyttat på annat av allt bråte en hittat så kan en gå tillbaka men vända sig om en två tre nej vi måste stanna lite till-gånger för att det är så in i helvetes jävla vackert

och så slutligen tillbaka på östsidan så kan en ta ett sista kvällsdopp.

 

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *