semester men inte ledig

tack för att ni är så himla snälla och delar med er och tröstar mig. varannan dag tänker jag vad har vi gjort? och varannan dag det här blir kul vi testar nåt nytt ihop! det får gå bra. allt ska gå bra.

det är mitten av juli och vägen till jobbet är glesare än nånsin. de senaste veckorna har varit ganska sjuka. har jobbat så himla hårt och samtidigt varit sjuk vilket en morgon ledde till kallsvettningar och en vit stor fläck framför ögonen. sov resten av dagen.

nu är det kanske lite lugnare (peppar peppar) men helgerna känns som semester. vi lägger oss på en filt lyssnar på sommarprat går många kvällspromenader. här är några mobilbilder från midsommar tills nu som jag vill visa. verkligen inte allt men en behöver inte visa allt det ska jag börja tänka mer:

erik och johan utanför jordkällaren när jag är därinne och hämtar öl

jag johan & sophien på midsommarafton. jag har jättemånga foton från den dagen som jag ska visa någon dag när jag orkar skriva femtio bildtexter också!

dagen därpå en loppis som jag tyckte om att vara i men inte köpte något ifrån

och ytterligare dagen därpå mina tår och en vacker klipphäll.

kvällsprommis

och fina blad på den. de rosa bladnerverna påminde mig om den vackraste växt jag någonsin haft och som jag råkade döda. skulle så gärna ha en igen men vet inte vad den heter ordentligt eller vad jag ska hitta den

över till en bandbild på mitt band som jag tog med till slakthuskyrkan för att se 2 andra band.

yrsa anten och lo. skatter som jag hittade och nu är jag förmögen för resten av livet

och de på vasas flora och fauna. som var toppen förstås som varje gång. kuriosa 1: jag och johan såg dem den kvällen vi hade förlovat oss kuriosa 2: egentligen inte kuriosa men innan spelade laser och bas och senare under kvällen sprang jag fram med andreas busskort och tvingade sångaren signera åt henne (men jag sa att det var till mig förstås)

tre pinnar och två väderkvarnar på vägen hem

nästa dag: somriga saker som att prova nya läsksmaker och äta jordgubbar

och njuta av gården den sista tiden. de som planterat och sköter om den har gjort så fint. kommer sakna den.

och gå runt i själva huset. eller trapphusen då. med honom såklart. vi hänger så mycket hela tiden fattar inte hur han inte ledsnar på mig. min finaste himla person i livet

       men vi ska ju på nya äventyr testa nytt visst! det kommer också bli bra.

det kommer också bli bra. kronologiskt sett är det inte riktigt men kan inte låta bli att sluta med: johan och kronbladen. nu går jag och lägger mig puss god natt

4 kommentarer
 • Katarina

  Växten ser ut som en klippfikus/ficus petiolaris, fin är den!

 • Agnes

  jag njuter så mycket av dina inlägg, de har något vilosamt över sig. loppisen ser helt fantastisk ut, vad heter den och var finns den? k r a m

 • Emmy

  Har läst så länge och älskar bloggen din, du verkar vara en sån himla fin person och jag följer dina äventyr mer spänning tack för det puss

 • Julia

  Hej! Du och Johan verkar ha det så mysigt och vara så snälla mot varandra. Jag undrar vad ditt/ert knix är för att bibehålla det BRA? Dvs – hur undvika att sura/irriteras/bråka/tjura/tjafsa? Kan tycka att det är knepigt ibland, speciellt när man lever ihop i vardagslunket, TROTS att man ju vet att allt bara blir bättre av att vara så gullig + zen som ens partner förtjänar och att godhet dessutom föder godhet och blir en bra cirkel. KRAM

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *