försenad söndagssammanfattning vecka 7

för jag förlängde veckan med att vara i göteborg till måndag! sitter på ett kafé och väntar på att antes föreläsning ska vara slut. började svara på era frågor på tåget hit ojojoj vad många det blev. jobbar på det! men får nog dela upp. hur som haver vad hände vecka sju undrar ni ja det ska ni få se!

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
haft spelkväll hos lisette och simon på alla <3-ans dag. bowlat med jora (igen vi fick blodad tand). sophie och carl kom på middag! åkt till göteborg till andrea!

johan vann bowling det syns nästan …

 florken fixade fikabuffé till henne å mig på alla hjärtans dag 

så makalöst fint tak på röhsska 

en perfekt symaskin på loppis i bellevue

lördagsmidddag med dumplings på dubbel dubbel med annika ante och nea! MMMMM

som inte var planerat:
råkade svälja en aluminiumfoliebit när jag åt falafelrulle (känns som den ligger kvar i min hals men ska enligt flashback inte vara nån fara haha). såg unga kvinnor på bio! tyckte om och roligt också eftersom jag just nu jobbar med omslaget till nyutgåvan av boken som ska bli pocket. åt take away tacos till middag med johan erik och madde på deras kontor.

 la neta-middag

på väg till tåget i lördags morse. rip mitt paraply som jag glömde på röhsska

och något nytt jag gjorde:
åt matlådelunch utomhus i februari i solen med flora! lade ett 500-bitarspussel (vi fick i inflyttningspresent av agnes och martin en bild av oss själva som pussel haha!). fått in 150 000 kr på mitt konto! chock när en står i kassan på ica och ska se om kortet har täckning och en har flera nollor fler än en trodde. det visade sig vara nån som satt över fel och jag har dem tyvärr inte längre på mitt konto hehe.

flora och utelunch! vi fick flytta efter solen och sitta i jacka men det är ju ingenting för februari

 i lördags barhoppade vi! ante tog mig till bar efter bar efter bar

och när man gör det under rådande klass 1-storm får man va rödluvan

ett tips från veckan:
köp en tågbiljett och åk och hälsa på din kompis som bor i en annan stad!

och om det är göteborg du åker till kan du kika på vackra snusflaskor på röhsska museet som jag och ante gjorde. hitta den som ser ut som siracha B—)

gulligaste anslaget på busskuren kvällen innan valentines <3

godaste maten jag lagade:
min favoritsoppa! med nybakat bröd som sophie och johan gjort
till efterrätt: marängsviss med kolasås och lingon. 

veckans musik:
min discover weekly på spotify var UNDERBAR denna vecka. lyssnade på den minst 10 gånger. men glömde spara insåg jag nu och nu är det måndag och den borta för alltid </3 två låtar som var med som jag tyckte mycket om var:
borta med vinden av elina ryd
just like love av perfume genius

en mellis på jobbe

veckans nisse:
klassisk komma-hem-från-jobbet-klapp. hon spinner och spinner och spinner och bara HEEEEEJ klappa mig trycker ansiktet mot handen

en klädsel från i veckan:
gammal cos-tisha och byxor från röda korset

veckans bokomslag:
från en loppis i bellevue

kände mig fin i en ny jeansblus från röda korset. 

veckans känsla:
vår! i varje fall stockholmsdelen av veckan. sol fågelkvitter blå inte svart himmel när jag går hem från kontoret och äta utomhus och vänta på bussen i en solfläck.

veckans betyg:
klassisk 5/5 vecka! varit så pigg och glad och pepp och gjort roliga saker och haft toppfin weekend i göteborg. FULL POÄNG. nu är antes föreläsning slut vi ska ut och göra göteborgsdagen: hej vecka åtta!

 • Flora

  😀 😀 😀 blir så glad av detta! krama ante från mig!!

 • hanna

  Ah så fint och härligt med vår och Gbg. Såg också Unga kvinnor för ett tag sen och tyckte om den så mycket. Nu vill jag ha boken men väntar nog tills nyutgåvan kommer ut ju!!
  Kram Sara, tycker så himla mycket om denna blogg och är spänd på svaren från Q & A:n hehe.

 • Anna

  Får hjärtsnörp av busskurslappen, det var det gulligaste jag sett! Barn och förskolepedagoger är bäst.

 • M

  Åh trodde det fanns ett loppis vid Bellevue i sthlm (bor nära) men googlade o förstod att du varit på loppis under din Göteborghelg! Rimligt, men synd. 🙂

 • Karin

  Blev nästan orolig att sammanfattningen inte skulle komma men så vips! Kram på dig hoppas du får en till 5/5 vecka!

 • Katharina

  men åh, vem gjorde det textila konstverket på den först bilden?

  • sara

   det är malin gabriella nordin för filippa k! den är floras och jag tror den är några år.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *