födelsedagen min!

 det var torsdagen den femte mars. exakt en vecka sen! och jag fick frukost och paket på sängen av johan. fyllde tjugosju!

färskpressad jos och fina paket fick jag och god croissant med nån äggröra som var en specialare.

till och med gått till ett konditori hade han och köpt en liten citronmarängpaj till mig. <3

nästan överblommade franska tulpaner fick jag (egentligen skulle han bara köpa en men fick alla för nästan samma pris pga de skulle nästan städas bort).

 mjau! sa hon. tack nisse

hon älskar också överblommade tulpaner

nu blir det fler bilder på så vis förlängs blommors liv. det är vetenskap

de fick flytta med till hemma-arbetsplatsen vid köksbordet.

 där jag satt på förmiddagen och jobbade. det var grå himmel men sol ute

 johan jobbade också hemifrån fram till lunch. men i soffan

 födelsedagskläder! kjolen är från myrorna i ropsten och volang-denim-grejen från röda korset. när jag var på arket med johan och skulle vara smakråd så såg jag att blusen finns i butik där fortfarande. på röda korset köpte jag den för en sjundedel av priset så det var ju bra MEN sjukt ändå att det går så snabbt från nytt till second hand. hm. nåväl. volang + godisfärger är väl ändå födelsedagsvärdigt?

 sa hejdå till detta snyggo

& i gamla stan möttes jag av en flora som kom rusandes mot mig och sjöng jamåhonleva mitt i en kram vid spärrarna. hon hade en blombukett i handen. att jag två gånger på samma dag skulle få franska tulpaner! vilken lyx

hon var mer peppad på min födelsedag än jag haha!

 vi promenerade till food & friends som bjudit in till lunch för provsmak av hälsans köks nya veganska korvar.  köttiga och med tuggmotstånd och ett skinn som gör dem grillvänliga. incredible sausage hette dem och var VÄLDIGT goda! kommer lätt börja köpa. på eventet fanns bubbel också och jag är inte svårövertalad när det kommer till bubbel på födelsedag ändå. så då blev det vinlunch!

 efter lunchen promenerade vi till tuben förbi en flygande minicontainer

 hej snygga flora. vi åkte till kontoret!

 där stoppade jag tulpanerna i vatten och ställde i fönstret

vi drack äppelmust och jobbade sida vid sida

älskar när en får ha henne här bredvid!

archie kontorshunden sov i kringla som vanligt

 hello welcome to the firma sara edström office

how can I help u? a logo? a book cover? an animation maybe? absolutely let us book an appointment.

kvart i fem sa jag hejdå till floran och stack till indigo! där fann erik johan och en madde som beställde nåt

 vi tog en liten aw och hade det mysigt

 när jag och johan åkte ut från stan var himmelen inte mörk än.

 hem till mamma kom vi! god middag fick vi. biffar och minipotatisgratänger och sås.

 ida + bror och nallen från när han var liten. de hade burit upp kartonger från källaren och vi kollade igenom massa gulliga barnkläder från när vi var små ty i sommar ska jag bli faster! bebisen måste ju ha kläder med historia

 mamsen är kanske den gladaste av alla för det? med ultraljudsbild framme? hehe. vi åt tårta också och sen sa vi hejdå tack för mysig födelsedagsmiddag

och när vi kom hem låg där på dörrmattan en födelsedagspresent till mig själv. i form av min beställning från bokrean! den första av två. är peppad på alla dessa men tror jag ska börja med jonas karlsson. har ni läst nån av dem? var de bra?

vilken KANONdag jag fick. jag som nästan glömt att jag skulle fylla år. antar att det är det som är att vara vuxen. hoppas företaget puttrar på så att jag nästa år kan fortsätta ha det såhär egenbestämt fritt härligt även om en fyller år på vardag. så nu måste jag jobba på med firman för att se till att lösa det! hejdå hörs igen PUSS

 • Emina

  Grattis i efterskott, Sara! Vad spännande att få bli faster också <3456789

 • Flora

  HJÄRTAT. Ses om en halvtimme <3

 • Kayla

  Vad fint dokumenterat! Och vilket fantastiskt köksbord du har, är det second hand? <3

  • sara

   tack!!! jag fick det från min farmor och farfar när jag flyttade hemifrån. ett gammalt slagbord som funnits i släkten (och är typ från 1800-talet). jag och johan målade rutor på det!

 • Lisa

  grattttis i efterskott!! men framför allt DIN KJOL wow den är så fin! färgkombon är otrolig.

 • Emily

  Vilken mysig födelsedag! Men HALLÅ spegeln i ert vardagsrum!! Second hand? VÄL antar jag? Men väldigt fin!

 • maya

  Åh vilket mysigt inlägg! Vet vi var Johans snygga tröja är ifrån?

  • sara

   visst är den fiiiin! jag hjälpte till och smakrådade om en får skryta hehe. den är från resteröds!

 • Ajli

  Grattis och vilken dunderdag det tycks! Bara… äggrörespecialare i en crosse, kan inte bli illa. Att sedan ha världens snyggaste matbord och godiskjol… nä, dör. Sättet du dokumenterar på gör att jag blir avundsjuk 🙂

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *