födelsedagen!

min! var! i fredags. den tjugoåttonde. tio år som myndig och få reda sig själv! jag sa det till johan att jag har nog knappt fått säga att jag är tjugosju? att jag inte känt att jag haft en ålder det gångna året? men det är väl det att bli äldre

vilket också förklarar hur jag blev så rörd både en och två och tre gånger. så fint det är att nära å kära skickar videos och hälsningar och ringer och tar sig tid att gratta en. kände mig så uppskattad ♥

det började med att jag fick paket och frukost på sängen

av min

hembakt bröd med ricotta och blodapelsin och brynt smör :–O och syrlig äppeljos och en sockerbulle med ljus i. fick också fint vin och tunna fina rödvinskupor och *loungewear*-kläder. vilken kille.

långsam morgon innan jag klädde mig i min nya skjorta. eller inte ny men den kändes ny för mig. och inte min men min för en stund

den kommer från acne studios men jag fick låna den av rentroutine som frågade mig om jag ville prova deras tjänst (obs inget samarbete men gillade och vill tipsa). man hyr alltså kläder via en prenumeration!

mjuk och i superfint material. typ våfflat! bära lyxigt plagg på sin bday. vilken grej.

ja och förutom det så sammanföll min födelsedag inte bara med fredag och iskall sol nej jag fick också ett purfärskt avsnitt av en varg söker sin podd. ändå bara en på fjorton att det skulle ske! hade det således i öronen då jag knatade på grusiga gator mot jobbet.

just som jag låste upp dörren till kontoret hörde jag en avlägsen liten röst: med en enkel tulipan på bemärkelsedan. vände mig om och fick se min underbara och panglada kontorskollega flora anlända samtidigt <3

den mest födelsedagsälskande personen jag har i mitt liv hade dagen till ära med sig sin stora kamera! tvillinginlägg hos flora finnes här!

hon gav mig en otrolig bukett med anemoner och tulpaner och två finöl i rosett

gråt. *alltid redo*

också så glad att vi får ses nästan varje dag. på strömström HQ.

lite jobb mycket sol

till lunch: palak paneer och ett naan att dela på!

archie fick lite bröd när han snurrade runt för mig sen

men inte här *sneeela*

lite mer eftermiddagsjobb! men bara lite. och innan tre var jag ute från kontoret. flora och yrsa skulle ha skrivkurs så jag lämnade dem ifred.

gick hem förbi vårblom och under blå himmel

satte blommorna i vas

buketten från flora

och tulepaner som jag fick av johan

och en så fin bukett som jag fick med blombud från min bror och ida och lilla kerstin ♥

jobbade från köksbordet och försökte få katten att inte äta upp alla blommor iallafall direkt

när jag var färdigjobbad svidade jag om. såklart?!! eftersom jag hade fler lånade fancy plagg. denna oversizeade kavaj från ett märke jag aldrig sagt högt och inte nånsin kommer kunna skriva ut hehe

på med örhängen och ringar och i en fläta som flora flätat så är man redo för STORSLAGET firande. även om det kanske inte var det som skulle ske. hehe

ska tillägga att jag spillde lite rödvin på vita dyra kavajen ……… och fick ångest för den inte var min ……… MEN! när jag berättade det så sa dem att det är INGEN FARA! sånt händer. och de fixar all tvätt. det satte ändå spiken i kistan för en nervösing som jag: rekommenderar verkligen det här med att hyra flådiga kläder!!!

tände ljus

och tog ett glas

!

ena ölen som jag fått av flora delade vi. suris med grapefrukt från pang pang. mycket god!

sen kom mamma och anders på middag. vi drack bubbel och jag fick paket! en sportbh och ett bälte och en tunn långarmad t-shirt. och presentkort på nya löpardojor! vad bra att man skaffat ett intresse så man kan få temapresenter.

primadonnan tog bästa platsen såklart

sen åt vi middag men jag glömde fota nästan allt. men menyn såg ut som följande:
förrätt — fransk löksoppa toppad med johans bröd och gratinerad med gruyére
varmrätt — cacio e pepe + sallad (mamma 20 gånger: DET ÄR SÅ GOTT MED SVARTPEPPAR)

till efterrätt hade johan gjort en otroligt god äppelkaka med kanderade nötter och kolasås och brynt smör och fan och hans moster. den uppskattades (mamsen åt nog halva) recept här! så drack vi iscider till. ett svenskt typ dessertvin gjort på äpplen som är mycket gott.

sen lirade vi fyrmansvist i tre omgångar. blodsband mot utomstående! hehe. vi förlorade två av tre men bestämde att den sista rundan var den som gällde. så den vann vi jag och mamma och vad mer kan en begära än att avsluta sin födelsedag med att vinna ett parti fyrmansvist tillsammans med sin mamma?

vilken fin dag det var. PUSS HEJ

11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *