uppåt väggarna

vilken fin start det varit på mars ändå. kan det vara att solen skinit på min nos varenda dag? att jag har lagom att göra? att jag har födelsedag i morgon och får syn på små saker som tyder på det (johan har köpt citronmeliss? en florist ringer och frågar om portkod?)

ja oförskämt glad trots att veckan började med att min cykel var stulen. det bara rann av mig. kanske fäster jag mig trots allt inte så mycket vid ting? eller så är det bara för att jag föredrar att promenera i solen snarare än hoja till jobbet nu som gjorde att det inte var så farligt.

på tal om saker så har jag och johan köpt lite nya tavlor. på tradera och nätauktion. och fått upp! vill ni se?

om svaret var nej sluta läsa nu! men vi börjar först med en gullig bild på mina sambos. johan som spelar schack och nisse som tänker på råttor

ovan johans sneda kepa: första tavlan som åkte upp. en grön litografi med märkliga figurer som nu är ramad i furu! filmaffischen från 2001 space odysseus har också fått en ny ram.

tavla numero dos fick hänga i hallen. blev fin mot tapeten tycker jag.

close up! också en litografi. som jag uppskattar färgerna i mycket.

inte bara tavlor har kommit upp utan (som sagt) en vindenfyndad spegel också

så mysigt här visst. & nu kanske ni aldrig kommer få se annat än spegelfotade outfits.

så sant som sara sagt!!!

för här en annan dag. en marimekkoskjorta och gammal hängselkjol i denim. den uppmärksamma ser också att jag en dag kom hem till en nymålad klädkammardörrkarm. ska dörren också få ny färg månne?

åter till vardagsrummet. nu i dagsljus. favorittavlan av linnéa andersson hänger kvar på prime location.

vad jag går i cirklar. men här är den första igen i bättre ljus.

tycker mycket om den!

printet med växterna är också av linnéa andersson och den har ni sett förr. men bredvid den sitter en ny pastelltavla som vi köpte på tradera. det runda som ligger i ramen den ska jag montera värdigt ordentligt bara sen ska ni få se på nära håll.

vacker färgskala visst! och med mycket tryck hos oss så är det fint att få in lite handrörelse på väggarna också.

men det var det för nu. vi hörs igen! PUSS hej

16 kommentarer
 • Kajsa

  Festligt! Får man fråga vart furu-ramen kommer ifrån?

 • ellen

  väldigt, väldigt fint!!

 • matilda

  grattis på födelsedagen sara! du inspirerar mig och har gjort det i så många år nu. hoppas du har en fin födelsedag! kram

 • Nina

  nämen, stort grattis Sara!!! jag har kanske en present till dig?! om du vill ha den. mycket märkligt alltsammans men okej, jag måste erkänna, jag har begått ett brott. så kändes det i alla fall för ett par månader sedan då jag av en händelse fick tag i sex stycken sådana här bubbliga orreforsglas ni har och som jag trånat efter. köpte dem och var glad, men tampades samtidigt med skuldkänslor eftersom jag visste att ni ju har ett ojämnt antal för det har du påpekat vid några tillfällen. det kändes som de egentligen tillhörde dig och att jag gjort något som är lite, lite fel. som om det inte vore nog så råkade jag ta sönder ett av glasen när jag skulle diska dem direkt efter köpet?! så sedan dess har jag alltså haft fem stycken glas jag tycker mycket om men alltid haft den här tanken i bakhuvudet om att ja, vem tillhör dem EGENTLIGEN. och nu när du fyller år kanske jag kan få en chans att 1 göra dig glad? 2 slippa skuldkänslorna? om du vill får du alltså ena glaset! så får ni fyra stycken och jag med och så är det jämnt och världsordningen återställd osv. lite konstigt pga knäpp läsare men då är valet upp till dig!! kram kram önskar dig en jättefin dag oavsett<3

  • sara

   men alltså gulliga du!!! <3 menar du de bubbliga på klumpig rak fot? faktiskt så hittade vi sex stycken på loppis i somras som vi köpte och ja må ha udda nummer men är alltså inte korta på glas. så tycker det borde vara ditt glas ändå! de går ju så lätt går i backen när man använder älskade glas ofta <3 finaste virituella födelsedagspresenten att du tänkte på mig <3 kram och tack för att du läser och är så snäll

   • Nina

    ja det var dem jag menade! men åh, vad glad jag blir, då har ju problemet hunnit lösa sig självt!! ingen anledning till skuldkänslor alltså och massa fina glas till alla. hurra! kram<3

 • Jac

  Men herregud vad fint Nina!!

 • Flora+Wiström

  NINA 🥺❤️

 • Maria

  Hej! Har för mig att du tryckte upp snusnäsdukar i en våredition, blev så sugen men har inte sett något, går det att köpa?

  • sara

   hej! inte börjat sälja ännu! håller på att göra lite justeringar i produktion och kikar på fler prover just nu. men lovar skriva ut när det finns!

 • Sol

  Hallå! Så nyfiken på er soffa. Googlat och googlat. Var kommer den ifrån? ❤️

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *