min favorittorsdag

började med en sedvanligt gullig katt.

hade tunga ref-ex + material efter vindsrensingen att ta till kontoret så jag tog taxi. kanske satte det tonen ja svårt att inte få en känsla på dagen när man kommer till sitt lilla kontor i en taxi som en annan celebrity

jobbade förstås därifrån på förmiddagen. just denna morgon: skickade skiss på ett litet animationsjobb och började jobba om en identitet efter feedback. vid lunch på med solglasögon och ut

promenerade till bysis och slog mig ned på barrels uteservering i väntan på min lunchdate

och vilket sällskap sedan!

anledning till att vi firade var att det var sju år sen vi lärde känna varandra efter vår första bloggkompisdejt (med extra bacon).

vi hade mycket gemensamt redan då: blogg och page och kärlek till hamburgare. på den tiden jobbade jag som elevassistent och på fritids och höll på med arbetsproverna till berghs. och nu sitter vi här i våra långa frisyrer och tuggar våra vegoburgare bara en bit från kontoret vi delar. vad livet går ♥

flora wårström!

börgarn var god! bra vegoburgare = inte för mjuk så den mosas när man håller och med bra yta. en liten öl till flora och en stor radler till mig. vi sa fir!

körsbärsblommorna på bysis var på g.

på den här bilden ser man hur kär jag e i flora! för att hon är: varm och omtänksam och rolig och påhittig och peppad och med driv och integritet och klok som och kan skriva bok

systemkameran med. just som när vi träffades. cirkel sluten.

innan vi gick tillbaka till kontoret smet vi in på bok och pappershandeln och tog en sväng förbi papercut. inspirazione för en grej vi är i startgroparna på va. mycket peppad på detta!

på eftermiddagen hämtade jag paket på posten som var nya risotryck från tryckeriet! samma motiv som sist men denna gång lite torkad frukt-tema i färgerna.

kommer att sälja dem i par precis som sist och det finns hundra stycken sen är de slut. nästa fredag kl 07.00 öppnar shopen!

gick hem strax efter fyra för jag kunde och min chef sa: ja då är det det du måste göra. handlade blommor på mariatorget på promenaden hem

planterade dem samtidigt som jag lagade en melanzane för första gången i livet på rekommendation från florken

när det är vin i maten måste man ha lite vin i glaset å. i sista solen

medan gratängen var i ugnen. tills solen försvann

och melanzanen åkte ut och johans bröd åkte in

vilken pangmiddag det blev. en ynnest att jag bor med en som slänger ihop baguettedeg när jag frågar efter bröd på vägen hem från jobbet

jag glömde ha i linserna i såsen och gjorde en sallad med dem istället. och tomat och citronsaft och zest och koriander och sallad. maten får 10/10. enda nackdelen var att det blev middag efter åtta men fördelen med det är att en kan dricka vin i sista kvällssolen.

vi såg robinson och sen avslutade vi kvällen med att äta godis och lyssna på musik medan vi jobbade ihop. johan kodar en hemsida jag designat. oerhört mysigt att tweaka pixlar och justera typgrader ihop med honom.

härmed utnämner jag den senaste torsdagen till min favorittorsdag.

och i dag är det fredag. jag började med en löptur fortsatte med en presskonferens till frukost där de sa att jag får krama mina farföräldrar om två veckor. började gråta. sen ett roligt morgonmöte. AH det är för bra just nu snart kommer det säkert hända något. men tills dess: hejdå!

16 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *