mobilbilder från senaste tiden

hallåhallå ursäkta det blev en liten paus här! har faktiskt haft mycket att stå i i firman de senaste veckorna vilket jag är så tacksam för. att beställare vill anlita mig! och har fått förstå den här »i bland är det lugnt i bland är det svinmycket« som det innebär att vara egenföretagare. men det är svinmycket kul och frihet också!

men så konstigt det känns att leva utan att kunna göra större planer. sakerna som man (jag) annars lägger där framför som en sak att rikta blicken på och gå emot. vart går jag nu då. men jag antar att det här blir nån form av övning i mindfulness?

AJA. jag kompenserar min frånvaro med ett maratoninlägg med mobilbilder från de senaste veckorna istället. massa scroll ska ni få. få se om ni kommer klara det ner till botten. krampuss

vi börjar mjukt som den här morgonen. hon väcker en med att spinna och se en djupt i ögonen

vidare till kontoret.

där en blir så glad att se fina posters numera!

jag brukar gå förbi röda korset på vägen hem. i bland förbi johan (inte lika mycket nu när han för det allra mesta jobbar hemma) och plockade upp honom på vägen. en dag hittade vi denna och var lite sugna. fotade för att minnas och ångrade inte att vi inte köpte men killen var gullig så visar ändå

en spegelblank årstavik en morgonpromenad med flora

och en take awaymiddag med mamman på besök. vi köpte från teatern i skanstull. jag tog indian street foods kathi rolls. MMMMM. alltid indian street food.

en vecka såg frukosten ut såhär varje dag: äppeljuice + rostbröd med ost och stekt ägg + kaffe. spegelfrukost.

och en annan dag satte jag frön på samma bord. krasse t ex

och gjorde i ordning aw-snax en annan eftermiddag

madden och erkan kom och hängde med oss på balkongen

nisse hoppade upp på eriks rygg när han skulle sätta på sig skorna efteråt. knäpp bild på henne

en solig lördag vid lunchtid utanför slottet. så tomt utan alla turister

tomt i kungsan också.

jag och johan åt glass från stikki nikki mot en solig kyrkvägg. jag tog saltlakrits. tar alltid den eller jordnötssmör om de finns.

och så gjorde vi våra ärenden i city. köpte blommor t ex som ni kan se.

och luddtyg till fåtöljen. som ni kanske ser på tvn har vi klämt båda säsongerna av killing eve också. annat vi plöjt: husdrömmar. husdrömmar sicilien. hjälp vi har köpt en bondgård. tiger king. bäst i test. och: unorthodox. PUH vad mycket tv vi sett.

hänger med flora och archie varje dag på jobbet

och somliga kvällar kanske hon cyklar över också. och får en gt i handen på balkongen

fint va.

en dag jobbade jag halvdag hemifrån och halvdag från johans kontor

jag skulle skriva namn på examensbevis jag formgett åt technigo (som hans företag delar kontor med). technigo har programmeringskurser och det här diplomet är för deras 24-veckors boot camp i kodning. därav 24 prickar och firande kod-konfetti i deras färger!

annat jag ritat när det var lugnare för några veckor sen. frukt. ska det bli något av kanske

johan har kastat leksaksråttor till nisse och jag har beundrat mina möbel-omklädnadsskills

och hängt randig tvätt

gjort carbonara. eldorados vegobacon är bäst det vet ni va!

parken såg vårig ut så jag fotade den som sig bör på lunchprommis med johan vid hemmajobb.

och fotade ett vårigt vattenglas från kontoret vid kontorsjobb

randrand

och balkonghäng. känns som allt upprepar sig? lite som det varit nu de senaste veckorna? tiden som går och flyter ihop. jag skulle ordna alla dessa bilder i kronologisk ordning (eftersom de rörts om när jag lade in dem på datorn) men kunde inte? knäppt

allt pga coronaaaaa

men har varit i järnhandeln. johan tjackade pensel och sånt och jag fotade rollers i fina färger

<3

fotat unga kvinnor-omslaget till min portfolio

och haft pizzafest en fredag! med rödvin och allt

och fanny och jesper och allt. och ritlekar och tequila och allt :O på vår fyrmannafest

jag har hållt koll när johan har skrapat fönsterbrädan från tio lager färg

och plastat in nisse när det var dags för slipning

har även druckit kaffe i blecktornsparken med erik madde och HEBBE

en ny liten strävhårig minikompis! herregud

frön gror. och jag planterade om i lite större drivhus (???) när jag insåg att äggkartong faller isär efter ett tag när en vattnar hehe. såna här bilder är lite lättare att lägga i kronologin

godis

en blivande mor (jungfru maria) och far har haft GENDER REVEAL för oss <3 snart kommer bäbis

och de har bjudit oss på rolonara dvs robin och louise-carbonara.

annat ikoniskt par: flora wiström och johan torarp. vi sällskapade hemåt en dag

henne käkar jag lunch med i solen varje dag vi får chansen

i tisdags promenerade jag över hela stan hem till linnea och greta

vi och alice och lill åt pizza och catchade upp i livet och spanade in nya fina lägenheten <3

sen gick jag genom hela stan igen tillbaka

i skymmande stockholm. det var väldigt fint

och bladen började se ut som den krassen den var

och då. då var det dags för sista dagen på kontoret innan påsk. vi drog ner persiennerna och vinkade hejdå för nu

jag gjorde mina sista jobbåtaganden för dagen på balkongen och matade johan med chokladpuffar

sen åt vi nudlar toppade med goda grejer till middag

delade en flaska vin och satt å snacka och spela yatzy hela kvällen. hade sån lov-feeling i går.

i dag jobbade jag hemifrån och jonglerade störig katt och mail och korr

johan fick fota min sovna på fläta för den var fin

och sen efter lunch tog vi påskledigt och handlade godsaker och vin och jag rensade bort gamla tulpaner och snittade nya. sen hade vi virituell påsklunch med pappa och farmor och farfar och de andra darlingsen i släktchatten. och här är vi nu alltså. det är skärtorsdag. vi ska fira lite påsk på olika sätt i helgen men på hemmaplan. hoppas ni mår bra! krampuss

18 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *